Min kärlek till Danii: Ett år och fyra månader

Idag firar jag och Danii 1 år och 4 månader som ett par. Och otroligt vad tiden har gått. Det är verkligen inte klokt vad jag älskar den mannen. Han gör verkligen allt för att jag ska känna mig älskad, sedd, hörd såväl som att jag ska finna en trygg famn att vila i. För det behöver jag. Det här året mer än någonsin. Det har varit ett turbulent år på många sätt men ändå har jag lyckats hitta ett lugn, tack vare honom. Daniel är allt vad jag behöver. Han är omtänksam, han är schyst, han är verkligen den som ligger steget före. Han bromsar mig när det behövs, han puschar när det behövs. Han har nära till skratt, och hans leende får mig att smälta av glädje och kärlek. Han får mig att tro på mig själv, någonting som jag haft svårt för tidigare. Danii är verkligen … mitt allt.

Ett brev till Danii

Älskling, nu riktar jag mig till dig. Jag kan inte nog beskriva min kärlek för dig. Jag får inte ner allt jag känner för dig i ord. Men, min kärlek till dig är oändlig. Min kärlek till dig kommer aldrig att ta slut. Jag älskar dig, till oändligheten och vidare. Jag älskar att titta på dig i smyg, se hur du blir så fokuserad när du håller på med din hobby. Jag älskar att se dig tillsammans med barnen, både dina barn och mina barn. Du gör ingen skillnad på dem. Det gör mig så otroligt glad, du har tagit till dig mina barn till ditt hjärta. Och vad bättre är, de har en underbar manlig förebild i dig. Du har hjälpt mig mer än vad terapi och psykologer kunnat göra. Du, bara av att finnas vid min sida, har gjort mig trygg igen.

När jag vaknar på natten av en mardröm av tidigare upplevelser (trauman) så finns du där. Du håller om mig, tröstar, smeker mitt huvud tills jag är lugn och återigen somnar. När jag upplever någonting under dagen som triggar igång mina minnen av trauman så lägger du allting annat åt sidan och bara finns vid min sida. Du kämpar för mina barns rätt till en trygg skolgång – precis lika intensivt som mig. Du kämpar med näbbar och klor för att barnen ska ha ett bra liv, tillsammans med oss. Jag älskar dig för att du så outtröttligt finns vid vår sida.

Vi har hunnit med mycket under den här tiden som sagt, dels så har vi hunnit flytta ihop. Och det är en sådan ynnest att få somna vid din sida varje kväll. Att få ligga med huvudet på din axel, handen på ditt bröst och bara somna så. Det är det bästa med hela dagen. Tack älskling för att du finns vid min sida. Tack älskling för att du stannar. Tack älskling för att du valde dela livet med mig. Jag kommer alltid att välja dig, alltid vara vid din sida. Alltid kämpa för alla våra barn, vid din sida. Du är och kommer alltid vara min stora kärlek.

Lämna en kommentar