En försmak av sommaren

Det har verkligen varit fint väder här i Eksjö i helgen. Mycket sol och hög värme. Jag har passat på att ligga ute på verandan och solat en hel del. Danii satte sig hellre i skuggan med hans dotter och plaskade i plastpoolen. Mycket isglass har det blivit till oss alla. Och igår mumsade vi i oss vaniljglass, grädde med jordgubbar / bananer. Riktigt gott!

Hundarna har varit så varma hela helgen så det har nog varit lite för varmt för dem skulle jag tro. Men jag har trivts. Och så har det börjat komma upp lite i grönsakslandet! Lite blast från potatisarna har börjat skymta fram. Så roligt, tycker jag! Att få följa hela processen.

Är det såhär livet ska vara? Så fridfullt, så magiskt och så okomplicerat? I så fall vill jag ha mer av den varan, tack! Mycket av mitt liv är upp och ner. Mycket som fortfarande behöver ordnas upp. Men, med hjälp av Danii och bland annat från socialtjänsten och psykosociala teamet på vårdcentralen såväl som från några nära vänner så borde mycket rätta till sig så småningom. Men jag är så tacksam för den här helgen. Vi har förvisso gjort saker både inne och ute men… som vi har njutit av vädret och verkligen insupit en försmak av sommaren. Jag älskar att bo såhär i ett hus med lite avskildhet och massor med trädgård. Så magiskt och jag älskar att kunna ge tjejerna en sådan uppväxt efter allt som de har varit med om. Jag älskar att jag fått den möjligheten nu.

Lämna en kommentar